Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Europa :: Belgija :: Antwerpen :: Vodiči :: Shopping
Antwerpen

Shopping

Shopping

Glavna ulica za shopping je Meir, pretvorena u pješačku zonu, s brojnim lokalnim i internacionalnim trgovinama. Za osebujniju vrstu kupovine, pretražite uličice u staroj jezgri koje obiluju nakitom i antikvitetima.
Tipično i poznato za Antwerpen. Antwerpen je poznat po svojoj modnoj četvrti, De Modewijk, koja se nalazi u i oko ulica Kammenstraat, Nationalestraat i Schutterhofstraat. Dijamante možete pronaći u ulici Appelmansstraat i ulicama u blizini Centraal Station-a. Najpoznatija i najveća trgovina dijamanata je DiamondLand u ulici Appelmansstraat.
Nedjeljom ujutro na tržnici Vogelmarket on Theaterplein (više se ne prodaju ptice) možete bolje upoznati navike i duh grada.
Najmodernija trgovina u gradu je Fish & Chips u 36-8 Kammenstraat; tri kata nove, rabljene i retro urbane odjeće, ekscentrične sitnice, alternativna umjetnost, restoran i kafić.
Radno vrijeme: standardno radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 09.00/10.00 do 18.00/18.30.; iznimke su ulice Kloosterstraat i Hoogstraat gdje većina trgovina radi i nedjeljom.


Autor: