Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Azija :: Indonezija :: Bali :: Vodiči

Bali

Opće informacije
Opće informacije Male stvari koje se ne sjetite pitat prije putovanja.
Rent-a-Car
Rent-a-Car Putovati cestom, stati kada želite razgledavati sela, planine i plaže, najbolji je način za upoznavanje Balija. Od prilike dva sata vožnje od zračne luke Denpasar i Kute stići ćete u Candi Dasu, gdje se moderni smještaj stapa sa Indonezijskim krajolikom.
Banke i mjenjačnice
Banke i mjenjačnice Radno vrijeme banka je od 08:00 - 14:00. U hotelima banke obično ostaju otvorene duže vrijeme, dok su mjenjačnice otvorene do kasno navečer.
Povijest
Povijest Na Baliju nema traga Kamenom dobu iako je sigurno da je otok bio naseljen još prije Brončanog doba. Nije niti poznat period kada su Indijski trgovci donijeli Hinduizam u Indonezijski arhipelago. Najraniji zapisi nađeni na Baliju datiraju iz 9. stoljeća i od tog vremena tradicije na Baliju nisu se mnogo mjenjale.
Avanture i aktivnosti na Baliju
Avanture i aktivnosti na Baliju A.T.V Touring, škola plesa, kuglanje i biljar, bungy jumping, kampiranje, planinarenje, škola kuhanja, biciklizam, ronjenje, promatranje delfina, ribarenje, GO-Karts, Golf, helikopterske ture, jahanje, jedrenje padobranom, rafting, safari, surfanje, tenis, terkking, jet ski i još mnogo toga što možete raditi na Baliju.
Noćni život
Noćni život Lista najposjećenijih mjesta za izlaske na Baliju.
Lokalni proizvodi & Shopping
Lokalni proizvodi & Shopping Bali je poznat kao otok blaga što se tiće kupovine. Proizvodi raznih vrsta, od tradicionalnih antikviteta, pa sve do modne ponude za prave trend settere.