Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Azija :: Tajland :: Bangkok :: Vodiči :: Prostitucija
Bangkok

Prostitucija

Prostitucija

Tajland se već desetljećima bori protiv imidža da je raj za seksualni turizam. Iako ovaj vid turizma predstavlja samo mali dio slike, to je dovoljno za loš imidž cijele zemlje.

Za većinu djevojaka to je jedini način da pomognu svojim siromašnim obiteljima, pogotovo sa sjeveroistoka. Obično se djevojke vrećaju u svoja sela gdje se udaju, a seoska zajednica ih prihvaća. Neke zarade toliko novca koliko njihovi roditelji ne uspiju cijelog života. Problem nastaje ako djevojka nije uspjela zaštediti dovoljno novca za "mirovinu" za vrijeme relativno kratkog staža.

Za vrijeme boravka u Bangkoku obično svi posjete Pat Pong, četvrt crvenih svjetiljki. Tu su dvije paralelne ulice prepune noćnih lokala. Na ulicama ima isto dosta svijeta te pripazite na novčanik! U nekim lokalima u prizemlju plešu djevojke koje možete počastiti "šampanjcem"; nije to šampanjac već sok, a djevojka od pića dobiva određeni postotak. U takvim lokalima na katu se održava program koji traje oko sat vremena. Neki lokali pak imaju samo salu u kojoj je program koji izvodi nekoliko djevojaka, a u jedom dijelu programa priključi im se i jedan mladić.

Ako se uputite sami u Pat Pong, nikad ne ostavljajte nepopijeno piće na stolu da bi ste otišli oprati ruke. Ili popijte piće do kraja, ili po povratku za stol naručite drugo piće.


Autor: Puturist