Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Europa :: Italija :: Gardaland :: Putopisi :: Najluđe putovanje u Gardaland
Gardaland

Najluđe putovanje u Gardaland

Najluđe putovanje u Gardaland

Ima li nešto ljepše od putovanja? Osobno volim iskoristiti svaku priliku da otputujem i upoznam nova mjesta, običaje, ljude.

Ali, od svih putovanja ispričati ću vam ukratko o mome najluđem putovanju u Gardaland. Nekolicina nas odlučili smo posjetiti Gardaland da se uvjerimo kako je to uistinu mjesto kakvim ga opisuju. I zaista, čim ulazite kroz glavna vrata u Gardaland, sve brige, problemi, općenito cijeli svoj dotadašnji život ostavljate ispred tih vrata. Prolazeći kroz vrata opet postajete ono malo dijete kojemu je najvažnije cijeli dan se igrati, biti sretan i ne misliti ni na što drugo osim zabaviti se. To je mjesto gdje svatko za sebe može pronaći nešto što će ga razveseliti, bez obzira da li ste dijete ili odrasla osoba. Sigurno ste kao i sva djeca uvijek razmišljali kako bi bilo super igrati se i cijeli dan voziti se i zabavljati na različitim vrtuljcima, vlakićima, itd…..

To ćete definitivno ostvariti u Gardalandu. Od vlaka Plavi Tornado, koji vozi zaista velikom brzinom, okreće vas puni krug na velikoj visini, noge vam slobodno vise, adrenalin vam struji cijelim tijelom. Razno razne vožnje na vodi, slobodni pad, 4D kino koje je zaista nezaboravno. Dok kroz 4D naočale gledate film kako šišmiši lete prema vama, a stolac vam se miče i cjevčice koje su postavljene za stolce vas škakljaju po nogama. Također u filmu zaranjate u vodu, a kroz iste te cjevčice vas šprica voda. To zaista morate doživjeti gdje cijelo kino vrišti od smijeha, svi su toliko sretni i vjerujte mi mogli biste tako cijeli dan.

Mogla bih vam napisati sto stranica o svim uzbuđenjima koje možete doživjeti u Gardalandu, ali neću vam sve otkriti, jer ako budete u prilici otputujte u Gardaland bez obzira koliko godina imate, to će vam biti najluđe putovanje na kojemu ste ikada bili.

Mogla sam vam pisati o Parizu, Amsterdamu, Pragu, Lisabonu, Veneciji ili drugim putovanjima na kojima sam bila, ali ovo je nešto što se posebno pamti. To je zaista bilo moje najluđe putovanje u životu…

FOTO GALERIJA

ORGANIZIRANA PUTOVANJA U GARDALAND


Autor: Jelena Cvijić