Vi ste ovdje: Početna :: Ideje za putovanja :: Plaže i sunce

Plaže i sunce

Grčki otoci
Grčki otoci Lipanj je mjesec idealan za odlazak na grčke otoke. Temperature su vrlo ugodne i za boravak na plaži i za obilazak otoka.
Grčka kuhinja
Grčka kuhinja Grci još i danas poštuju i njeguju svoje tradicionalne običaje vezane uz prehranu, pa se slobodno može reći da im je to svojevrsna filozofija.
Tunis
Tunis Beskrajne pješčane plaže, jahanje deva po pijesku Sahare, fatamorgana na jeep safariju, samo su neke od nezaboravnih doživljaja...
Hotel Monte Mulini
Hotel Monte Mulini Hotel Monte Mulini bit će smješten tik uz more nedaleko od Rovinja. Sadržaji hotela bit će prilagođeni najvišim standardima luxury leisure publike.
Jamaica
Jamaica Sunce, plaže, tirkizno plavo more, reggae, posvuda prisutni Bob Marley, - to bi bio kratki opis trećeg po veličini karipskog otoka.
Hammamet
Hammamet Najpoznatije ljetovalište u sjevernom dijelu Tunisa je Hammamet, smješten u istoimenom zaljevu. Hoteli nude najrazličitiju animaciju, a ako ste željni avanture, uputite se na trodnevno putovanje po jugu. 
Grčki otoci
Grčki otoci Lipanj je idealan mjesec za odlazak na grčke otoke. Temperature nisu previsoke i nema još pravih gužvi. U lipnju je jeftiniji i najam auta, ali i ležaljki i suncobrana.
Atrium hotel
Atrium hotel Prvi je luksuzni hotel u poslovnom središtu Splita. Od Dioklecianove palače i strogog centra udaljen je samo desetak minuta hoda.
Hotel Medena
Hotel Medena Hotel se nalazi u sklopu istoimenog turističkog naselja. Od Trogira, grada muzeja, udaljen je samo četiri kilometra.
ALOOOHA s Havaja!
ALOOOHA s Havaja! Srpanjski posjet rodbini u Vancouveru naša mala obitelj iskoristila je i da posjeti predivno otočje usred Tihog oceana – Havaje.