Vi ste ovdje: Početna :: Ideje za putovanja :: Povijest, kultura i umjetnost

Povijest, kultura i umjetnost

Pogledaj u oblake!
Pogledaj u oblake! Croatia Airlines vam u srpnju, u sklopu mjesečne akcije Pogledaj u oblake, nudi povoljnije aviokarte za Barcelonu i Lisabon. 
Pogledaj u oblake!
Pogledaj u oblake!
Ovaj mjesec u ponudi su povoljne povratne aviokarte iz Splita za Beograd, Düsseldorf, Atenu, Berlin i Rim.
Bukurešt, Helsinki, Oslo i Stockholm
Bukurešt, Helsinki, Oslo i Stockholm Croatia Airlines uvodi četiri nove atraktivne međunarodne linije za Stockholm, Helsinki, Oslo i Bukurešt.
Otputujte u Sankt Peterburg!
Otputujte u Sankt Peterburg!
Želite li posjetiti intrigantnu i očaravajuću Rusiju, poletite Croatia Airlinesom izravno u Sankt Peterburg.
CROATIA AIRLINES UVODI NOVE LINIJE
CROATIA AIRLINES UVODI NOVE LINIJE
Croatia Airlines širi mrežu europskih odredišta uvođenjem novih međunarodnih linija za Prag, Milano, Lisabon i Sankt Peterburg.

Burma, zemlja redovnika i zlatnih pagoda
Burma, zemlja redovnika i zlatnih pagoda Mistična i magična zemlja s čarobnom arhitekturom starih hramova i neobično ljupkim stanovništvom.
Kraljevski Madrid
Kraljevski Madrid Elegantnu metropolu s velebnim zdanjima smatraju jednim od najdinamičnijih i najljepših glavnih gradova u Evropi.
Iran, dragulji Perzije
Iran, dragulji Perzije 11-dnevno putovanje „Dragulji Perzije“ pokazat će vam najvažnija mjesta Irana - kojeg je tako lako zavoljeti.
Fascinantan spoj kultura
Fascinantan spoj kultura Maroko je fascinantan spoj islamske, arapske, afričke i berberske kulture. Krajolici oduzimaju dah, a gradovi su priča za sebe.
Moj turski randez-vous
Moj turski randez-vous Turska je zemlja čudesa. Čovjeka obuzima strahopoštovanje pri pogledu unaokolo na starinske i moderne zgrade koje stoje jedna uz drugu. Svaki ugao, svako putovanje, svako mjesto na koje sam stupio, jednostavno me ostavilo u iščekivanju što li će uslijediti iz ovoga.