Vi ste ovdje: Početna :: Ideje za putovanja :: Povijest, kultura i umjetnost :: Bukurešt, Helsinki, Oslo i Stockholm
Povijest, kultura i umjetnost

Bukurešt, Helsinki, Oslo i Stockholm

Bukurešt, Helsinki, Oslo i Stockholm
Izravni letovi iz Zagreba, tijekom ljetnog reda letenja, omogućit će vam najbržu i najugodniju povezanost s gradovima koje zaista vrijedi posjetiti.
Od 19. svibnja, triput na tjedan - ponedjeljkom, srijedom i petkom, poletite u Stockholm, skandinavsku prijestolnicu i u lipnju proslavite najdulji dan u godini.

Od 21. svibnja, utorkom, četvrtkom i nedjeljom, možete poletjeti u Helsinki, poznat po suvremenoj arhitekturi i dizajnu te četvrtkom i nedjeljom u Oslo, vikinški grad na šarmantnim fjordovima, otocima i jezerima. 

Promotivne povratne zrakoplovne karte za tri nordijska grada možete kupiti po cijeni već od 199 eura. Navedena odredišta dostupna su i putnicima iz Splita, Dubrovnika, Zadra i Pule, preko Zagreba, a cijene karata su već od 229 eura.

Od 19. svibnja, ponedjeljkom, srijedom i petkom, također možete poletjeti u Bukurešt, grad parkova, avenija i trgova, koji je s razlogom prozvan Parizom istoka. Povratne zrakoplovne karte možete kupiti po povoljnoj cijeni već od 149 eura,  a putnici iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra mogu otputovati u Bukurešt, preko Zagreba, po cijeni već od 179 eura.

Navedene promotivne cijene vrijede za kupnju karata na www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, a u cijenu su uključene aerodromske pristojbe, naknada za izdavanje zrakoplovne karte (TSC) i besplatan prijevoz jednog komada prtljage (do 23 kg).
Također, svi putnici na novim linijama ostvaruju duple milje u Miles & More programu ako se registriraju na Miles & More.
 
 
Više informacija potražite na www.croatiaairlines.hr

Autor: Croatia Airlines