Vi ste ovdje: Početna :: Ideje za putovanja :: Povijest, kultura i umjetnost :: Pogledaj u oblake!
Povijest, kultura i umjetnost

Pogledaj u oblake!

Pogledaj u oblake!
Croatia Airlines vam u srpnju, u sklopu mjesečne akcije Pogledaj u oblake, nudi  povoljnije aviokarte za Barcelonu i Lisabon. Povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Barcelonu možete kupiti po cijeni već od 179 eura, a za Lisabon već od 199 eura. Letove po promotivnim cijenama možete realizirati u razdoblju od
29. listopada do 8. siječnja iduće godine.
 
Novost je da će domaći avioprijevoznik, u ova nezaobilazna turistička odredišta atraktivna u sva godišnja doba, uskoro letjeti veći dio godine. Tako u maštovitu Barcelonu, i tijekom zimskog reda letenja, možete otputovati četvrtkom i nedjeljom te uživati u osobitostima arhitektonskih zdanja, noćnom životu i shoppingu. Vrijedi posjetiti i Lisabon, ponedjeljkom i petkom, jer taj grad nazvan je Kraljicom mora i jedna je od najljepših europskih prijestolnica.
 
Cijene se odnose na aviokarte kupljene preko web stranice Croatia Airlinesa i uključuju prijevoz prtljage, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju i odaberite svoje odredište!

Autor: Croatia Airlines