Vi ste ovdje: Početna :: Ideje za putovanja :: Povijest, kultura i umjetnost :: Pogledaj u oblake!
Povijest, kultura i umjetnost

Pogledaj u oblake!

Pogledaj u oblake!
Croatia Airlines nastavlja s promotivnom mjesečnom akcijom „Pogledaj u oblake“ i u rujnu vam nudi povoljnije cijene aviokarata za Amsterdam, Kopenhagen i Pariz.
 
Povratne aviokarte za svakodnevne izravne letove iz Zagreba u Amsterdam možete kupiti po cijeni već od 99 eura, a za letove iz Zagreba u Kopenhagen i Pariz već od 109 eura.
 
Iskoristite pogodnosti izravnih letova Croatia Airlinesa za Amsterdam i idućih mjeseci posjetite taj jedinstveni multikulturni grad artističkog duha s fascinantnim četvrtima, kanalima i parkovima. Otputujte u kraljevski Kopenhagen i fotografirajte se uz Malu sirenu i ispred kraljevske palače te se zabavite u Tivoliju ili pak odaberite Pariz, grad ljubavi i svjetlosti i jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na svijetu.
 
Promotivne cijene odnose se na aviokarte tarinog razreda FlyEasy kupljene preko web ili mobilne stranice Croatia Airlinesa i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg težine, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).
 
Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake, kupite svoju kartu i otputujte!

Autor: Croatia Airlines