Vi ste ovdje: Početna :: Ideje za putovanja :: Povijest, kultura i umjetnost :: Pogledaj u oblake!
Povijest, kultura i umjetnost

Pogledaj u oblake!

Pogledaj u oblake!
Croatia Airlines vam u lipnju nudi povoljnije cijene aviokarata za Sankt Peterburg, Prag i Stockholm. Izravni letovi iz Zagreba, više puta na tjedan, omogućit će vam najbržu i najugodniju povezanost s tim gradovima.

Povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Sankt Peterburg možete kupiti po cijeni već od 189 eura, za letove u Prag od 120 eura, a za letove u Stockholm od 178 eura.

Želite li posjetiti intrigantnu i očaravajuću Rusiju, poletite Croatia Airlinesom izravno u Sankt Peterburg i ne propustite posjetiti grandiozni Ermitaž i Marijinsko kazalište.

Mnogo je razloga za vaš posjet zlatnom gradu Pragu, jednom od najljepših europskih gradova čija je prošlost ostavila značajan trag u njegovoj sadašnjosti. Prošetajte Starogradskim trgom, Václavskim náměstíma ili Karlovim mostom...

Poletite u Stockholm, skandinavsku prijestolnicu i u lipnju proslavite najdulji dan u godini jer festival Midsommar grad pretvara u pozornicu i dobro ćete se zabaviti.

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake!

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).Autor: Croatia Airlines d.d.