Vi ste ovdje: Početna :: Ideje za putovanja :: Povijest, kultura i umjetnost :: Pogledaj u oblake!
Povijest, kultura i umjetnost

Pogledaj u oblake!

Pogledaj u oblake!
U srpnju Croatia Airlines vam nudi povoljnije cijene aviokarata za više atraktivnih odredišta - Rim, Bruxelles,  München  i Veneciju. Letovi iz Zagreba i Dubrovnika, više puta na tjedan, omogućit će vam najbržu i najugodniju povezanost s tim gradovima. 
  
Povratne aviokarte za letove iz Zagreba u Rim, preko Splita, možete kupiti po cijeni  već od 165 eura , a za izravne letove u Bruxelles već od 175 eura.   Više slobodnih mjesta po navedenim cijenama možete pronaći u srpnju i kolovozu. 

Povratne aviokarte za izravne letove iz Dubrovnika u München   možete kupiti po cijeni  već od 129 eura ,  a za izravne letove u Veneciju već od 173 eura.  Putujte s nama po povoljnim cijenama do kraja listopada ove godine. 
Kupite vaše aviokarte što prije i prepuste se osobitostima najljepših europskih gradova! 
  
Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Posjetite  www.croatiaairlines.hr  ili m.croatiaairlines.hr i pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake!

Autor: www.croatiaairlines.hr