Vi ste ovdje: Početna :: Ideje za putovanja :: Vikend :: Doživite Advent u Zagrebu
Vikend

Doživite Advent u Zagrebu

Doživite Advent u Zagrebu
S Croatia Airlinesom doživite Advent u Zagrebu
- po povoljnim cijenama!
 
Posjetite Zagreb u predstojeće adventsko doba jer na ulicama i trgovima našega glavnoga grada očekuje vas niz prigodnih događanja uz  koje ćete se zabaviti i osjetiti istinski blagdanski ugođaj.
 
Prepustite se posebnom ozračju Zagreba koji je već proglašen najboljim božićnim odredištem u Europi. Ove godine očekuje vas niz novih događanja poput Adventa u Novom Zagrebu, Modnog adventa, Adventa u tunelu, Adventa na Gornjem gradu...
Sudjelujte i u tradicionalnim događanjima u zagrebačkim muzejima, razgledajte Žive božićne jaslice i dočekajte novu godinu na Trgu bana Jelačića...
 
Kako biste što povoljnije otputovali i doživjeli zagrebačku božićnu bajku Croatia Airlines za vas je pripremio posebnu ponudu svakodnevnih letova iz Pule, Zadra, Splita i Dubrovnika u Zagreb. U  ponudi su povoljne jednosmjerne aviokarte već od 280 kn. U ponudi su i dvije povratne aviokarte za letove unutar Hrvatske već od 999 kuna za letove iz hrvatskih gradova u Zagreb i obratno uz uvjet da dvije osobe putuju zajedno u oba smjera. Karte možete kupiti najmanje 21 dan prije putovanja, a  putovati možete od kraja svibnja iduće godine.
 
Više informacija o letovima i ponudama možete pronaći na www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr  te dobiti na tel. 01 6676 555 / 072 500 505.
 

Autor: www.croatiaairlines.hr