Vi ste ovdje: Početna :: Ideje za putovanja :: Vikend :: S novom godinom na nova putovanja
Vikend

S novom godinom na nova putovanja

S novom godinom na nova putovanja
S novom godinom na nova putovanja Croatia Airlinesom!

Razmišljate li o putovanju kojim biste započeli novu 2017. godinu ili o originalnom daru za dragu osobu, svakako odaberite putovanje. Povoljni letovi Croatia Airlinesa više puta na tjedan približit će vam najatraktivnije europske prijestolnice.

Odaberite Pariz, grad ljubavi i svjetlosti, jer u ponudi su povoljne aviokarte za povratne letove Zagreb - Pariz već od 129 eura.
Promotivne karte za let u Pariz možete kupiti do 11. prosinca, a putovati od 12. siječnja do 31. ožujka nove 2017. godine. 

Želite li pak prošetati Grand Placeom, jednim od najljepših svjetskih trgova, obići znamenitosti i osjetiti originalne okuse piva, čokolade i vafla, odaberite Bruxelles. Poletite izravno iz Zagreba u belgijsku i europsku prijestolnicu, jer u ponudi su aviokarte već od 119 eura.

Promotivne cijene odnose se na povratne aviokarte za izravne međunarodne letove. Uključene su pristojbe zračnih luka i naknada za izdavanje zrakoplovne karte (TSC) za kupnju na www.croatiaairlines.hr, m.croatiaairlines.hr i preko mobilne aplikacije.


Autor: www.croatiaairlines.hr