Vi ste ovdje: Početna :: Ideje za putovanja :: Wellness

Wellness

Čatež - "Zimska termalna riviera"
Čatež - "Zimska termalna riviera" Termalni park - u hladnim zimskim mjesecima dočara komadić ljeta i obilje vodenih užitaka. Otvoren sve dane u godini.
Novost u Wellness & Spa centru
Novost u Wellness & Spa centru Revolucionarna i bezbolna alternativa za liposukciju može smanjiti opseg do 6 cm već nakon prvog tretmana.
Valamar Hotel Diamant****
Valamar Hotel Diamant**** Paket Wellness Relaxation:
Oslobodite se svakodnevnog stresa, obnovite duh i tijelo, učinite nešto za sebe…
Wellness otok
Wellness otok Maistrinom wellness otoku dodijeljena je nagrada za najbolji luksuzni wellness centar u Hrvatskoj.
Nikolina i Kike na otoku ljubavi!
Nikolina i Kike na otoku ljubavi! Naš najzaljubljeniji celebrity par, Nikolina Pišek i Kristijan Curavić, kratak predah potražio je u oazi mira, rovinjskom otočiću Sveti Andrija.
Wellness je otok je wellness
Wellness je otok je wellness Sveti Andrija, odnosno Wellness otok, kako ga mnogi nazivaju, mjesto je ljepote i opuštanja, utočište u kojem iznova pronalazite svoj mir.
Poklonite si beauty tretman vinom
Poklonite si beauty tretman vinom 8. ožujka otvara se vrhunski wellness centar u čijoj se ekskluzivnoj ponudi nalazi jedinstven tretman: vinoterapija
Terme Radenci
Terme Radenci Terme s tradicijom dugom 125 godina idealno su mjesto za relaksaciju, bavljenje športom te opuštanje uz masažu.
Ayurveda
Ayurveda Ayurveda dolazi iz Indije i jedna je od najstarijih ljekovitih metoda, jer se koristi već više od 5000 godina. Na sanskrtu znači "nauka o dugom životu". Po ayurvedi je čovjek zdrav, kada je u harmoniji sa samim sobom te s ljudima i okolinom koja ga okružuje.