Vi ste ovdje: Početna :: Travel Tips :: Hotel

Hotel

Hotelski sef
Hotelski sef Uzeti hotelski sef ili ne? Da li je sef siguran? Biste li primjetili da vam iz sefa uzimaju samo po 1 ili 2 EUR?
Kako do povoljnije cijene hotela?
Kako do povoljnije cijene hotela? Prije rezervacije potražite ponude turističkih agencija, on-line sistema i ponuda na internet stranicama hotela.
Rezervacija hotela
Rezervacija hotela Što bi valjalo provjeriti prije nego napravite rezervaciju? Koje informacije morate imati prilikom rezervacije? Koje ekstra doplate treba provjeriti? Kako smanjiti mogućnost da hotel otkaže vašu rezervaciju?
Check in & check out time
Check in & check out time Postoji mogućnost i tzv. brzog check outa, a to znači da po dolasku u hotel ostavite podatke od svoje kreditne kartice i potpišete prazan slip.
Pristojba za noćenje u Rimu
Pristojba za noćenje u Rimu Naknada će se naplaćivati od 1. siječnja 2011. godine za sva noćenja unutar grada Rima osim za noćenja u hostelima.
Kako ne nasjesti hotelskom marketingu?
Kako ne nasjesti hotelskom marketingu? Koji su najčešće kamuflaže? Kako izbjeći krive pretpostavke? Hotel može izgledati super prilikom rezervacije, a na licu mjesta može biti potpuno drugačiji...
Savjeti za ugodniji boravak u hotelu
Savjeti za ugodniji boravak u hotelu Imate li dojam da ponekad u hotelu plaćate i usluge koje niste koristili ili da vam iznenada zatreba neka koju hotel ne pruža?
Home For Exchange
Home For Exchange Ponudite vaš dom za zamjenu i uštedite na troškovima smještaja. Ovo je alterativa za plaćanje smještaja i popularnost ovog načina raste jako brzo.
Prvi izlazak
Prvi izlazak Za prvi izlazak iz hotela ili hotelskog kompleksa svima nam treba par informacija. Možete ih saznati već prije polaska na put, a i na licu mjesta. 
Qbic hotel
Qbic hotel Umjesto recepcije tu je digitalni kiosk na kojem se gosti prijavljuju, a na isti način se i odjavljuju, putem touchscreen computera. Osoblje u hotelu nije potrebno.