Vi ste ovdje: Početna :: Travel Tips :: Krstarenje i jedrenje

Krstarenje i jedrenje

10 razloga za krstarenje
10 razloga za krstarenje Odlučite se za krstarenje radi cijene, romantike, kuhinje, raznolikosti, aktivnosti, novih obzora...
Krstarenje - izleti na kopno
Krstarenje - izleti na kopno Koliko stoje izleti? Kako ću pronaći informacije? Da li moram ići na izlet ako se želim iskrcati? Da li mogu ostati na brodu?
Odabir kabine - prvi, drugi ili treći razred?
Odabir kabine - prvi, drugi ili treći razred? Na cijenu utječe veličina, konfiguracija, pogled i sama lokacija kabine. Kabine u unutarnjem dijelu broda i u na donjim palubama su jeftinije.
Prehrana na brodu
Prehrana na brodu Da li se kvaliteta hrane razlikuje među brodarima? Koju smjenu za obroke odabrati? Kakve su mogućnosti odabira stola?
Najveći brod - Oasis of the Seas
Najveći brod - Oasis of the Seas Nakon šest godina gradnje konačno je isplovio na prvo krstarenje, najveći luksuzni brod za krstarenje u svijetu, Oasis of the Seas.
Informacije o brodovima
Informacije o brodovima Što moram znati o brodu prije nego rezerviram krstarenje? Možda će vas zanimati veličina broda koja se izražava u bruto tonaži ili prema broju putnika koje može primiti?
Aktivnosti na krstarenju
Aktivnosti na krstarenju Čime se mogu baviti na brodu tijekom plovidbe? Što mogu raditi na brodu noću? Da li su krstarenja primjerena za obitelji s djecom? Da li je potrebna doplata za zabavu?
Kako dobiti krstarenje po najpovoljnijoj cijeni?
Kako dobiti krstarenje po najpovoljnijoj cijeni? Nekoliko praktičnih i korisnih savjeta kako dobiti što povoljniju cijenu za krstarenje, a da nije last-minute.
Odabir, rezervacija i proračun
Odabir, rezervacija i proračun Budući da se i pred iskusnog putnika, prije odabira odgovarajućeg krstarenja, postavljaju mnoga pitanja, mi vam želimo pomoći.
Prenoćite, parkirajte auto i otplovite
Prenoćite, parkirajte auto i otplovite Hotel Sheraton Padova ima ponudu za putnike koji iz Venecije žele letjeti ili ići na krstarenje. Započnite svoj odmor na najlakši i najkomotniji način.