Vi ste ovdje: Početna :: Travel Tips :: Pakiranje stvari

Pakiranje stvari

Izbor putne torbe
Izbor putne torbe Bez obzira putujete li poslovno ili privatno, zrakoplovom ili autom, odabir prave putne torbe može bitno olakšati vaše putovanje.
Popis stvari koje treba ponijeti
Popis stvari koje treba ponijeti Fotokopije avio karata, putovnice, brojeva putničkih čekova, važnih adresa, brojeva telefona i kreditnih kartica.
Kako se pripremiti za putovanje
Kako se pripremiti za putovanje Ima putnika koji krenu na put i otkrivaju mjesto dan za danom bez plana, ali i onih koji još puno prije puta prikupljaju sve potrebne informacije.
Planiranje troškova putovanja (4)
Planiranje troškova putovanja (4) Koji vas sve troškovi mogu čekati nakon povratka sa putovanja i nekoliko savjeta kako ih smanjiti.
Planiranje troškova putovanja (3)
Planiranje troškova putovanja (3) Troškovi nastali za vrijeme putovanja: koje sve troškove imate na licu mjesta i kako ih kontrolirati.
Planiranje troškova putovanja (2)
Planiranje troškova putovanja (2) Troškovi za prijevoz i smještaj:  kako izabrati aranžman, hotel, prijevoz,...
Planiranje troškova putovanja (1)
Planiranje troškova putovanja (1) Priprema za putovanje:  koje je sve troškove potrebno uzeti u obzir prije odlaska na put?
Spisak stvari za pakiranje
Spisak stvari za pakiranje Generalni spisak stvari za putovanje.
Savjeti za pakiranje
Savjeti za pakiranje Što trebam spakirati u svoju ručnu prtljagu? Što da učinim sa svojim dragocjenostima? Kako da zadržim red u svojoj prtljazi? Kako da izbjegnem gužvanje? Kako mogu spakirati malo stvari, a i dalje imati sve što mi treba?