Vi ste ovdje: Početna :: Travel Tips :: Putovanje zrakoplovom

Putovanje zrakoplovom

Nova Lufthansa business klasa
Nova Lufthansa business klasa Jednim pritiskom gumba, sjedalo se formira u 1.98 metara dug i udoban ležaj. Svaki putnik ima mogucnost upotrebe 15-incnog monitora.
Potražite Croatia Airlines preko mobitela
Potražite Croatia Airlines preko mobitela Na adresi: m.croatiaairlines.com pronaći ćete ponude, status leta, red letenja, prijavu za let, poslovnice...
Bezgranično surfanje internetom iz aviona
Bezgranično surfanje internetom iz aviona Lufthansa je zasada prva zrakoplovna tvrtka koja nudi svojim putnicima pristup Internetu na dugim letovima.
Nova usluga u zrakoplovima
Nova usluga u zrakoplovima Kako bi vam boravak u zrakoplovima bio što ugodniji Croatia Airlines je uvela novu uslugu "Okusi Hrvatske".
Cijena avio karte
Cijena avio karte Da li su u cijenu uključene aerodromske takse?  Da li se plaća naknada za rezervaciju? Koliko smije biti teška Vaša prtljaga?
Mobilne aplikacije Croatia Airlinesa
Mobilne aplikacije Croatia Airlinesa Croatia Airlines uvela je još dvije nove aplikacije - aplikaciju za iPad uređaje te aplikaciju za mobilne telefone Android.
Nove web stranice Croatia Airlinesa
Nove web stranice Croatia Airlinesa Nove su web stranice jednostavnije i preglednije za korištenje, vizualno  poboljšane te potpuno prilagođene potrebama putnika.
Austrian Airlines redizajnirao kabine
Austrian Airlines redizajnirao kabine Inovativna konstrukcija sjedala omogućava putnicima do 10 cm više mjesta za noge i koljena.
Idemo na more, a hladno nam je!
Idemo na more, a hladno nam je! Ovdje ćemo govoriti o jednom sasvim malom propustu, koji se ponekad događa i to u pravilu - kad idemo na more.
Razgibavanje za vrijeme leta
Razgibavanje za vrijeme leta Vježbe koje pospješuju cirkulaciju i masiraju mišiće, te smanjuju umor (ponavljati 3 ili 4 min svakih sat vremena).