Vi ste ovdje: Početna :: Travel Tips :: Razno

Razno

Nova stranica www.pbzcard-travel.hr
Nova stranica www.pbzcard-travel.hr Novootvoreni kanal prodaje aviokarata. Radi se o najmodernijem i najbržem sustavu online rezervacije i kupnje aviokarata u Hrvatskoj.
Jednim klikom do najpovoljnije cijene!
Jednim klikom do najpovoljnije cijene! Stranica koja će vam olakšati odabir putovanja. Imamo najniže cijene. Garantirano!
Eskimono.net
Eskimono.net Planirate ići na skijanje ili boardanje? Gdje je najbolje ići? Ima li snijega? Provjerite na Eskimono.net-u.
Biciklom na 30. Olimpijske igre u London
Biciklom na 30. Olimpijske igre u London Putovanje 30 biciklista i odgovarajuće pratnje od Zagreba do Londona.  Pozvani ste svi koji se osjećate sposobni za takvo putovanje.
Roaming
Roaming Morate biti svjesni da su razgovori i poruke u roamingu vrlo skupi, a mogu biti čak i 20 puta skuplji od tarife koju koristite u Hrvatskoj.
Neobičan prijevoz u europskim gradovima
Neobičan prijevoz u europskim gradovima Kad ste u Rimu – činite što rade Rimljani – vozite se Vespom i kad vam probleme stvara milijun drugih sudionika u prometu – lokalnih profesionalaca ...
Putovati grupno ili individualno?
Putovati grupno ili individualno? Što bi nam bilo bolje? Kako će nam putovanje bolje proteći – kada smo sa našim zemljacima ili kada smo sami u nepoznatom?
Help Exchange
Help Exchange Imam za kartu, al smještaj i hrana??
Gle, išla bi, al kaj ću - sama??
.... Opcije su tu, samo treba... kupiti kartu.
Hopstop
Hopstop Kojim putem najbrže doći iz točke A u točku B u nekom gradu? U samo tri sekunde dobit ćete detaljan plan puta s uputama.
Hrana na putu
Hrana na putu Koliko puta ste od kuće uzeli hranu za put, a da ju putem niste ni taknuli? Ili ste prije puta popili nekoliko kava?