Vi ste ovdje: Početna :: Travel Tips :: Sigurnost na putovanju

Sigurnost na putovanju

Ostavljanje Vaše imovine na sigurnom
Ostavljanje Vaše imovine na sigurnom Koje informacije trebam ostaviti onome tko će mi čuvati kuću? Koju poruku da ostavim na svojoj telefonskoj sekretarici?
Psihologija prodaje
Psihologija prodaje Prosto je nevjerojatno da u nekom malom selu, u nekoj manje razvijenoj zemlji, lokalci jako vode računa o njoj.
Skala jačine tornada
Skala jačine tornada Primite na znanje da tek manje od 3% svih tornada može postati nasilno (toliko da vjetar ruši i ciglene kuće).
Tornado - mjere opreza i pripravnosti
Tornado - mjere opreza i pripravnosti Primite na znanje da tek manje od 3% svih tornada može postati nasilno (toliko da vjetar ruši i ciglene kuće).
Savjeti za savršeni medeni mjesec
Savjeti za savršeni medeni mjesec Planirate preuzeti suprugovo prezime? Sve dok se ne vratite sa medenog mjeseca koristite svoje djevojačko prezime na svim putnim dokumentima (vize, zrakoplovne karte),...
Na put u vlastitom aranžmanu
Na put u vlastitom aranžmanu Putovanje u vlastitom aranžmanu zahtijeva više truda, vremena i organizacijskih vještina, no te su pripreme zapravo slatke muke, maštanja... prvi dio puta.
Gubitak dokumenata
Gubitak dokumenata Kad stignemo na odredište pažnja nam počinje popuštati. Odjednom shvatimo da nedostaje putovnica ili kreditna kartica. Što učiniti da šteta bude čim manja?
Pojednostavite pripreme za putovanje
Pojednostavite pripreme za putovanje Besplatna isplata gotovine u inozemstvu putem Maestro kartice, na bankomatima članica UniCredit grupe.
Savjeti za prije puta - Ostavljanje Vaše imovine na sigurnom
Savjeti za prije puta - Ostavljanje Vaše imovine na sigurnom Što trebam poduzeti da ostavim svoju imovinu na sigurnom dok sam na putovanju? Koje informacije trebam ostaviti onome tko će mi čuvati kuću? Koju poruku da ostavim na svojoj telefonskoj sekretarici?
Savjeti za prije puta - Vase zdravlje i sigurnost
Savjeti za prije puta - Vase zdravlje i sigurnost Kako zaštititi svoje zdravlje tijekom puta? Koju medicinsku dokumentaciju trebam nositi sa sobom? Trebam li putno osiguranje? Neki trikovi džepara....