Vi ste ovdje: Početna :: Travel Tips :: Vijesti

Vijesti

Croatia Airlines vam nudi 30% popusta!
Croatia Airlines vam nudi 30% popusta! Karte po sniženim cijenama mogu se kupiti od 16. do 20. rujna. U ponudi su aviokarte za letove koje možete realizirati od 1.11.2019 do 30.06.2020.
Croatia Airlines slavi 30. rođendan!
Croatia Airlines slavi 30. rođendan! Točno prije tri desetljeća u Zagrebu je registriran Zagreb Airlines d.d. (Zagal), koji je godinu dana poslije promijenio ime u Croatia Airlines d.d. 
Croatia Airlines vas nagrađuje s 30% popusta!
Croatia Airlines vas nagrađuje s 30% popusta!
Croatia Airlines slavi 30. rođendan i nagrađuje vas s 30% popusta!  Karte po sniženim cijenama mogu se kupiti od 10. do 12. srpnja.
Rođendanska ponuda Croatia Airlinesa
Rođendanska ponuda Croatia Airlinesa Ove godine Croatia Airlines slavi 30. rođendan i svaki mjesec priprema za vas posebnu rođendansku ponudu.
Rođendanska ponuda Croatia Airlinesa
Rođendanska ponuda Croatia Airlinesa U svibnju u ponudi su povoljne aviokarte za izravne povratne letove iz Zagreba u Pariz i Prag.
Rođendanska ponuda Croatia Airlinesa
Rođendanska ponuda Croatia Airlinesa U godini u kojoj Croatia Airlines slavi puna tri desetljeća i želi vam zahvaliti na povjerenju.
Travel point - nova turistička agencija
Travel point - nova turistička agencija U našoj poslovnici dočekati će Vas ljubazno i stručno osoblje koje će Vam svojim iskustvom i savjetima pomoći u organizaciji Vašeg putovanja.
Nove linije Croatia Airlinesa
Nove linije Croatia Airlinesa Naša domaća aviokompanija prvi put uvodi redovite međunarodne letove Zagreb - Dublin. Povoljne aviokarte možete kupiti po cijeni već od 189 eura.
Pogledaj u oblake!
Pogledaj u oblake! Croatia Airlines vam nudi povoljnije aviokarte za određene jednosmjerne letove unutar Hrvatske po cijeni već od 220 kuna.
Kako da vam čekanje aviona prođe brže
Kako da vam čekanje aviona prođe brže
Svi smo se, makar jednom u životu, našli u situaciji kada nam ja na raspolaganju bilo i po nekoliko sati čekanja aviona, a zabave nigdje.