Vi ste ovdje: Početna :: Travel Tips :: Vijesti :: Inspirirani Hrvatskom
Vijesti

Inspirirani Hrvatskom

Inspirirani Hrvatskom
INSPIRIRANI HRVATSKOM NA LETOVIMA CROATIA AIRLINESA
 
Croatia Airlines s početkom najljepšeg adventskog doba uvodi novu ponudu kvalitetnih obroka u svoje zrakoplove kako bi putnike upoznao s bogatom gastronomijom naše zemlje. Putnici poslovnog razreda Croatia Airlinesa u sklopu projekta Inspirirani Hrvatskom moći će uživati u osvježenim verzijama obroka temeljenim na autohtonim receptima primorske i kontinentalne Hrvatske. 
  
Priznati chef Dino Galvagno i Leopold Botteri, vlasnik splitskog Uje oil bara, kreirali su jelovnike pošto su detaljno analizirali, pripremali i testirali obroke od kvalitetnih domaćih namirnica. Osobnom iskustvu pridodali su iskustva svjetskih chefova i slične analize drugih zrakoplovnih kompanija te su došli do savršene kombinacije sastojaka koja svako ponuđeno jelo predstavlja u najboljem svjetlu.
 
Tako putnici na letovima Croatia Airlinesa mogu uživati u tradicionalnim jelima kao što su purica s mlincima, pašticada, viška pogača ili pak splitska torta... te se prepustiti toplom blagdanskom ugođaju...
 
Više informacija potražite na www.croatiaairlines.com ili m.croatiaairlines.hr  te na tel. +385 1 6676 555 / 072 500 505.
 

Autor: www.croatiaairlines.hr