Vi ste ovdje: Početna :: Travel Tips :: Vijesti :: Kako da vam čekanje aviona prođe brže
Vijesti

Kako da vam čekanje aviona prođe brže

Kako da vam čekanje aviona prođe brže
Svi smo se, makar jednom u životu, našli u situaciji kada nam ja na raspolaganju bilo i po nekoliko sati čekanja aviona, a zabave nigdje. Morate ostati u transfer zoni, a tamo osim Duty Free prodavnice nema ništa drugo.  Ukoliko niste jedni od onih koji su u stanju da spavaju bilo gdje i prespavaju cijeli put, pa i taj transfer, zanimati će vas načini na koje će vam vrijeme proletjeti, a pri tom ćete se i dobro zabaviti.
Od kada smo ušli u novi milenij, jedna stvar vezana za zračne luke je drastično brzo napredovala, a to je besplatni pristup Internetu. Teško vam može biti dosadno, ako znate gdje i kako se zabaviti dok surfate na webu. Za početak vam preporučujemo da posjetite Pinterest. Ovo je novi tandem Google pretrazi, zasnovan isključivo na slikama. Vrlo je estetski ugodan i možete krenuti sa pretragom na primjer tetovaža, a završiti na idejama za renoviranje vašeg stana. Pravljenje naloga je dosta jednostavno, a sve što mislite da vrijedi sačuvati, možete skladištiti u svojim Pinterest tablama. 
Ukoliko vam vise odgovara “old school” pristup, pasijans, remi pa i poker začinit će tih nekoliko sati čekanja u  zračnoj luci. Imajte u vidu da kartaške igre u on-line verziji imaju malo izmijenjeni pristup, pa pokušajte obnoviti pravila prije nego što se pridružite novoj partiji. Ovih dana, spomenute igre je tehnologija razvila na takav način da ih podržavaju svi moderniji „smartphone-ovi“, tako da ih možete direktno igrati preko pretraživača na svom mobilnom telefonu. Ako vam je potrebna pomoć prilikom ponavljanja pravila ili same pretrage i odabira najbolje igre za vas posjetite  on-line casino hrvatske gdje ćete najlakše pronaći mjesto koje vam najviše odgovara. Mi smo krenuli sa pokerom i ostali tu dobrih nekoliko sati. 

Dok smo još kod interneta, moramo napomenuti kako i gledanje serija i filmova za vrijeme čekanja može biti vrlo zabavno iskustvo. Neke od serija koju su se nama dopale na putovanjima jesu: “Modern family”, „Two and a half men”, „Game of thrones” i naravno nezaobilazni: “Friends”. Uz ovakvu listu zabava je garantirana.
Ukoliko ste više ljubitelj fizičkih aktivnosti, aerodrom može vrlo brzo postati vaš fitness prostor iz snova. Od sklekova, trbušnjaka pa preko zgibova, pronalaženje mjesta gdje možete trenirati na aerodromu će biti avantura sama po sebi. Možete se čak i takmičiti sa susjedom i vidjeti ko će vise izdržati u plank poziciji. Baš ovaj izazov se pokazao kao jako popularan diljem cijele Europe.
I za kraj ćemo vas ostaviti sa dobrim starim asocijacijama. Ovo je igra koja će vas, ne samo zabaviti, već će vas nasmijati do suza i stvoriti divne uspomene već na početku putovanja. Igra se sa najmanje dva para, svatko napiše po 10 pojmova, stavite ih u jednu kapu I igra može početi. Svaki par ima po 60 sekundi da pogodi izvučeni pojam, mjeri se vrijeme i zapisuju rezultati. Igra ima tri kruga. U prvom se pojam objašnjava recima, u drugom samo jednom riječi i u trećem pantomimom. Pokušajte zapamtiti što više pojmova u prva dva kruga jer će vam to znanje trebati u trećem :).
Želimo vam sretan i ugodan put, pa nam pišite koja vam se metoda od navedenih najviše dopala.

Autor: Petra C.