Vi ste ovdje: Početna :: Travel Tips :: Vijesti :: Nove linije Croatia Airlinesa
Vijesti

Nove linije Croatia Airlinesa

Nove linije Croatia Airlinesa
Croatia Airlines ponovno uvodi nove linije i povećat će broj tjednih letova na postojećim linijama što će putnicima omogućiti kvalitetniji izbor i organizaciju putovanja.

Tako naša domaća aviokompanija prvi put uvodi redovite međunarodne letove Zagreb – Dublin, koji će se od 3. svibnja do 28. listopada ove godine, obavljati dvaput na tjedan, četvrtkom i nedjeljom. Povoljne povratne aviokarte za izravne letove možete kupiti po cijeni već od 189 eura, odnosno već od 219 eura za putovanja iz Splita i Dubrovnika preko Zagreba, u Dublin.

Stoga, doživite atmosferu Dublina, prošetajte mostovima i posjetite znamenitosti te se opustite u pubovima uz tradicionalnu irsku glazbu, i zacijelo ćete se poželjeti vratiti ovom gradu na zelenom otoku.

Nove su i sezonske linije Dubrovnik – München i Split – Kopenhagen.

Povećat će se i broj tjednih letova na linijama Zagreb – Dubrovnik – Rim; Zagreb – Sankt Peterburg i Zagreb – Skoplje.  Zrakoplovi Croatia Airlinesa i dalje će letjeti na linijama koje su uvedene tijekom prošle dvije godine - iz Zagreba u Stockholm, Oslo, Helsinki, Bukurešt, Lisabon, Milano, Prag i Sankt Peterburg.

Sve ponude kao i povoljnije zrakoplovne karte potražite na www.croatiaairlines.hr  ili m.croatiaairlines.hr te u Kontakt centru (tel. 01 6676 555).   

Autor: Croatia Airlines d.d.