Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Sjeverna Amerika :: S. A. D. :: Las Vegas :: Znamenitosti :: Freemont Street and The Freemont Street Experience
Las Vegas

Freemont Street and The Freemont Street Experience

Freemont Street and The Freemont Street Experience
Smještena u centru grada blizu Plaza hotela, ulica Freemont je omiljeno noćno gradsko okupljalište za mnoge turiste.

Deset kasina, preko 60 restorana i bezbroj barova i odmorišta nudi starinski stil Las Vegasa svojim posjetiteljima. Ulični prodavači prodaju srebreni nakit i različite rukotvorine sa svojih pokretnih kolica tijekom dana a pogotovo navečer kada ulica Freemont oživi sa Freemont Street Experience.

Trideset metara iznad ulice Freemont nalazi se hi-tech svjetlosni i zvučni show koji se proteže kroz pet ulica preko 450 metara i predstavlja jedan od najvećih i najdužih LED ekrana na svijetu. Experience (iskustvo) je idealan način da upijete stvarni Las Vegas i vidite neka od njegovih starih i vrlo poznatih neonskih svjetla kao što su Glitter Gulch's Vegas Vickie i jednako prepoznatljiv Vegas Vic.

Ulica Freemont je otvorena dvadeset četiri sata dnevno, show program počinje u 20.30 a nakon toga svaki sat od 21.00 do 24.00. Ovo je poseban hit za one koji putuju sa obitelji.

Adresa: 425 Fremont Street
Tel: (702) 678 5777
Website:http://www.vegasexperience.com/
Transport: Autobus br. 301 ili br. 302; Las Vegas Strip Trolley.
Radno vrijeme: Ulica Freemont je otvorena 24 sata dnevno
Cijena ulaznice: Besplatno (ulica i show)


Autor: Puturist.com