Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Europa :: Velika Britanija :: London :: Putopisi

London

Pustolovine u Londri (London, UK)
Pustolovine u Londri (London, UK) “Madame tussauds” ahhhhhhhh. Glumci, sportaši, političari,... Previše figura premalo vremena i baterije na digitalnom aparatu.
Moj put u London
Moj put u London Jeste li znali da Britanci ne samo voze, već i hodaju lijevom stranom, npr. kad izlaze iz podzemne željeznice?
London u par dana
London u par dana London je grad koji je brz, ambiciozan, moderan, živ. Nosi te i tjera te, tjera na nešto što možda i ne znaš da ti treba.
London (Ono najbolje-Ono manje dobro)
London (Ono najbolje-Ono manje dobro) Mojih četiri dana samo mi je potvrdilo da sam s razlogom godinama željela živjeti baš u Londonu.
London, gdje postoji alternativa za sve
London, gdje postoji alternativa za sve Mnogi Londoneri se iz troškovnih razloga naokolo vozaju bicom, što je zaista predivno, ako si jako brz, neustrašiv, ili jako lud.
Londorniranje (4.dio)
Londorniranje (4.dio) London calling, yes, I was there, too... London calling at the top of the dial... And after all this, won't you give me a smile?  London Calling....
Londoniranje (3. dio)
Londoniranje (3. dio) Mi krećemo u pustolovinu zvanu Baker Street. Zbilja, ali zbilja simpatično. Ja k'o dijete, oduševljena.
Londoniranje (2. dio)
Londoniranje (2. dio) ... ili kako smo se glupirali po britanskoj prijestolnici, u slici i riječi.....  (2. dio)
Londoniranje (1.dio)
Londoniranje (1.dio) Predrasuda prva: Englezi sve rade naopako (odnosno, kao u zrcalu) Točno!:) To je i za mene bio pravi doživljaj!
Grad na Temzi - London
Grad na Temzi - London Ljudi svih rasa, neki odjeveni po posljednjoj modi, neki u tradicionalnoj odjeći svojih zemalja, izmiješani stilovi,...