Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Europa :: Velika Britanija :: London :: Znamenitosti

London

British Airways London Eye
British Airways London Eye Najveći svjetski kotač sastoji se od 32 kapsule, koje se okreću 30 minuta brzinom od 0,26 m u sekundi.
Kraljevske znamenitosti u Londonu
Kraljevske znamenitosti u Londonu Buckinghamska palača službena je kraljevska rezidencija kraljice Elizabete i kao takva najvažnija je znamenitost u Londonu.
10 Najboljih besplatnih stvari u Londonu
10 Najboljih besplatnih stvari u Londonu Posjetitelji se brinu da je London skup grad ali u njemu zaista postoji toliko puno besplatnih stvari.
Muzej Engleske Banke
Muzej Engleske Banke Možete li podići polugu zlata? Ona teži 13kg! Nemate šanse ako ju želite ukrasti ali ju barem možete pokušati podići.
Muzej Sherlock Holmes
Muzej Sherlock Holmes Muzej posvećen životu i vremenu Sherlocka Holmesa, a unutrašnjost se održava upravo onakvom kako ju opisuju objavljene priče.
Kraljevske znamenitosti u okolici Londona
Kraljevske znamenitosti u okolici Londona Dvorac Windsor najstariji je engleski dvorac u kojemu se stanuje i jedan je od kraljičinih službenih rezidencija.
County Hall & London Aquarium
County Hall & London Aquarium Dom Londonskom Akvarijumu, u kojem živi preko 350 različitih vodenih vrsta iz svih dijelova svijeta.
Jednodnevni izlet na obalu
Jednodnevni izlet na obalu Obilazak traje oko sat vremena i približava vas velikim vojnim brodovima na samo desetak metara.
Trafalgar Square (Trg Trafalgar)
Trafalgar Square (Trg Trafalgar) Trafalgar trg obuhvaća jednu od najpoznatijih svjetskih galerija National Gallery, koja posjeduje izuzetnu kolekciju slika.
Covent Garden
Covent Garden Ulični plesači daju poseban ugođaj ovom mjestu i čine ga zanimljivom turističkom atrakcijom koju morate vidjeti ako ste prvi put u Londonu.