Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Sjeverna Amerika :: S. A. D. :: New York :: Korisni savjeti

New York

Plan putovanja by Jasmina Reis
Plan putovanja by Jasmina Reis Napravite si plan putovanja uz pomoć Interneta.
Newyorški akvarij by Jasmina Reis
Newyorški akvarij by Jasmina Reis Newyorški akvarij - odmah do njega je  zabavni park sa Cyclonom, poznat iz niza filmova.
Roosevelt Island by Jasmina Reis
Roosevelt Island by Jasmina Reis Do tamo smo išli žičarom - panorama iz žičare nezaboravna; a po samom otoku vozi bus - gratis!
Ujedinjeni narodi by Jasmina Reis
Ujedinjeni narodi by Jasmina Reis Ako se ranije najavite e-mailom i ima vas bar četvero, možete dogovoriti obilazak zgrade UN-a na hrvatskom jeziku.
Prirodoslovni muzej by Jasmina Reis
Prirodoslovni muzej by Jasmina Reis Prirodoslovni muzej, u blizini, tj. preko puta Dakota Building kod 72. i 73.St. je spomen na Lennona u Central Parku (Strawberry Fields);
Shopping by Jasmina Reis
Shopping by Jasmina Reis Za shoping su super dućani H&M (5.av. kod 51.St; i u 34. St. na dva mjesta: između 5. i 6. AV. i 7. i 8. AV) - newyorčanke kupuje na kile, a i za nas je povoljno.
Restoran Đerdan by Jasmina Reis
Restoran Đerdan by Jasmina Reis Najesti ćete se jeftino i obilno da imate snage za daljnje zujanje po Manhattnu, a hrana k'o doma.
Rockefeler Centar i NBC TV by Jasmina Reis
Rockefeler Centar i NBC TV by Jasmina Reis Tu je i dućan NBC TV - gdje možete kupiti majice, šalice, kišobrane... itd  s logom ili slikama iz najpoznatijih TV serija.
Chumley's by Jasmina Reis
Chumley's by Jasmina Reis To je pravi spomenik Hemingwayu i ekipi, sve je kao u doba prohibicije.
Krstarenje oko Manhattna by Jasmina Reis
Krstarenje oko Manhattna by Jasmina Reis Mi smo imali vožnju koja je započela po danu, a povratak je bio po noći, tako da smo gledali paljenje svjetala na Manhattnu - što reći -  nezaboravno!!