Ukoliko imate problema s prikazom newslettera, kliknite ovdje.
Puturist.com - isplanirajte svoje putovanje
***** Newsletter, Listopad 2016.

Uživajte u suncu sa Lufthansom!


Maldivi, Mauricijus, Cancun, Tampa, Panama ili San Jose ?


Pod sloganom „Očekujte neočekivano“, Lufthansa je lansirala novu kampanju „Dreamscapes 2,0“ . Na web stranicama: Lufthansa Dreamscapes možete potražiti promocije novih Lufthansinih destinacija.

Ova nova web stranica je napravljena prema individualnim potrebama svakog posjetitelja i nudi razna kreativna rješenja. Interaktivna je i optimizirana za različite uređaje i omogučava direktne rezervacije. Kampanja je pripremljena za sve putnike koji su zainteresirani za interkontinentalna putovanja, tijekom kojih se žele osjećati komforno.

Jedna od novih destinacija je San José. Grad je savršen izbor za istraživanje Zlatne Kalifornije i nudi jako puno zanimljivosti, kao što su Yosemite Nacionalni Pari ili jezero Tahoe.


Maldivi – otoci na valovima vaših snova
Maldivi su raspršeni preko Ekvatora, u sredini Indijskog oceana. Maldivi su tropski raj. Otoci s palmama, s prelijepim bijelim pješčanim plažama, tirkiznim lagunama i svojim nezaobilaznim koraljnim grebenima neprestano fasciniraju svoje posjetitelje. Maldivi imaju oko 1.190 otoka, koji su sadržani u 26 atola.

Zašto ići na Maldive?
- Blaženstvo i mir na malim otočićima. Idealan anti-stres odmor
- Najbolja mjesta za ronjenje i surfanje na svijetu
- Vrhunska romantika


Cancun – vrhunske plaže i noćni život
Cancun je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u cijelom Mexicu. Ima direktan izlaz na Karipsko more. Sa približno 24 kilometra netaknute bijele plaže, uzbudljivim vodenim sportovima, shopping zonama i uzbudljivim noćnim životom, Cancun je idealno sunčano odredište za bijeg od zimske rapsodije.

Zašto ići u Cancun?
- Ima tipične i Meksičke i Karipske karakteristike
- Dobar noćni život
- Prelijepa priroda i prelijepe plaže
Mauricijus - tropski raj
Mauricijus nalikuje na Hawaii-e ili Martinique. Kako je otok vulkanskog porijekla, izoliran, te kao jedinstveno područje, Mauricijus je dom za neke od najrjeđih biljnih i životinjskih vrsta. Turisti napuštaju otok oduševljeni – živahni i topli ljudi, opuštena atmosfera i glazba ostavljaju veći utisak na posjetitelja od najluksuznijih, palmama obrubljenih plaža, raskošnih hotela i kristalno čistog oceana...

Zašto ići na Mauricijus?
- Osmjeh domaćina
- Prirodne ljepote - laguna, vodopadi, rijetke ptice,...
- Vulkanski otok, sa 7 različitih boja zemlje, na istom otoku


Panama – puno više od poznatog „kanala“
Lufthansa proširuje mrežu svojih letova u Latinsku Ameriku. Panama nudi mnoštvo turističkih atrakcija za različite interese i visinu budgeta. Poznati kanal je samo jedna od atrakcija koje trebate vidjeti. Što mislite o posjeti džungli, planinama ili shopping turi u najstarijem dijelu UNESCO World Herigate city-a?


Maldivi, Mauricijus, Cancun, Tampa, Panama ili San Jose? Izaberite!Do egzotičnih plaža vas prevoze zrakoplovi tipa Airbus 340-300 koji nude vrhunsku udobnost:
- Ergonomska sjedišta sa prilagodljivim naslonima za glavu i komfornim sjedištima osiguravaju opušteni i udoban let
- Osobni touchsreen se nalazi na svakom sjedalu sa individualnim zabavnim programom, uključujući i najnovije filmove i tv serije, plus naravno i radio programi te muzika
- Broadband Internet pristup vam omogućava puno sadržaja i mogućnosti na dugim letovima: surfanje internetom, pregled e-mailova; čitanje novosti, koje se dodaju svakih 15-tak minuta; komunikacija putem SMS ili MMS poruka; pristup intranetu vaše tvrtke i još puno toga…

Sada svi putnici, u svim klasama, mogu uživati u puno većem zabavnom programu na dugim putovanjima: broj filmova je duplo veći (do 100 filmova na 8 jezika); broj programa se povećao na 200; još veći odabir za obitelji i djecu; 300 CD-a i 30 radio programa…

Dodatne pogodnosti za Premium ekonomsku klasu:
- Više osobnog prostora – šira i prostranija sjedišta imaju do 50% više mjesta
- Razmak između sjedišta je veći za 21 cm
- Svaki putnik ima svoj osobni naslon za ruke
- Puno više prostora za osobne sitnice
- Svaki putnih može nositi dva komada prtljage, svaki sa po 23 kg besplatno
- Osobna utičnica za svako sjedište posebno

Osjetite ekskluzivni ugođaj i privatnost u Lufthansinoj Business klasi na preko-oceanskim letovima, te doputujte na svoje odredište odmoreni i opušteni.

Maldivi, Mauricijus, Cancun, Tampa, Panama i San Jose šest je destinacija do kojih zrakoplovna kompanija Lufthansa izravno leti iz Frankfurta. Do sunčanih plaža i egzotičnih predjela prevozit će vas najmoderniji zrakoplovi.

Jeste li već odlučili kamo putujete ove zime?
Foto: mediaBase Lufthansa

Aktualna putovanja >
Avio karte >
Hoteli >
City card & Skip the line >
Wellness >
Sviđa vam se naš newsletter?
Proslijedite ga vašim prijateljima tako da i oni budu u toku i primaju vijesti iz svijeta putovanja!
Proslijedi dalje >
Pratite nas na Facebooku! >
Kontakt
Via Net d.o.o.
Slavonska avenija 9/1
Zagreb

Telefon: 091 – 504 16 85
e-mail: marketing@puturist.com
web: www.puturist.com
Puturist početna | Destinacije | Aktualna putovanja | Linkovi | Ideje za putovanja | Info i savjeti | Foto galerija | Hoteli
Za odjavu sa ovog newslettera, kliknite ovdje.