Ukoliko imate problema s prikazom newslettera, kliknite ovdje.
Puturist.com - isplanirajte svoje putovanje
***** Newsletter, Rujan 2017.

Pogledaj u oblake - Amsterdam već od 99 €, Kopenhagen i Pariz već od 109 €!

Pogledaj u oblake - Amsterdam već od 99 €, Kopenhagen i Pariz već od 109 €!

Croatia Airlines nastavlja s promotivnom mjesečnom akcijom „Pogledaj u oblake“ i u rujnu vam nudi povoljnije cijene aviokarata za Amsterdam, Kopenhagen i Pariz.

Povratne aviokarte za svakodnevne izravne letove iz Zagreba u Amsterdam možete kupiti po cijeni već od 99 eura , a za letove iz Zagreba u Kopenhagen i Pariz već već od 109 eura

Iskoristite pogodnosti izravnih letova Croatia Airlinesa za Amsterdam i idućih mjeseci posjetite taj jedinstveni multikulturni grad artističkog duha s fascinantnim četvrtima, kanalima i parkovima. Otputujte u kraljevski Kopenhagen i fotografirajte se uz Malu sirenu i ispred kraljevske palače te se zabavite u Tivoliju ili pak odaberite Pariz, grad ljubavi i svjetlosti i jedno od najpopularnijih turističkih odredišta na svijetu.

Promotivne cijene odnose se na aviokarte tarinog razreda FlyEasy kupljene prekoweb ili mobilne stranice Croatia Airlinesa i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg težine, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake, kupite svoju kartu i otputujte!

Aktualna putovanja >
Avio karte >
Hoteli >
City card & Skip the line >
Wellness >
Sviđa vam se naš newsletter?
Proslijedite ga vašim prijateljima tako da i oni budu u toku i primaju vijesti iz svijeta putovanja!
Proslijedi dalje >
Pratite nas na Facebooku! >
Kontakt
Via Net

Telefon: 091 – 504 16 85
e-mail: marketing@puturist.com
web: www.puturist.com
Puturist početna | Destinacije | Aktualna putovanja | Linkovi | Ideje za putovanja | Info i savjeti | Foto galerija | Hoteli
Za odjavu sa ovog newslettera, kliknite ovdje.