Ukoliko imate problema s prikazom newslettera, kliknite ovdje.
Puturist.com - isplanirajte svoje putovanje
***** Newsletter, Prosinac 2017.

Pogledaj u oblake

Pogledaj u oblake!

Croatia Airlines cijele vam je godine nudio povoljnije aviokarte za različite destinacije. I u ovo adventsko doba darivanja domaći avioprijevoznik nudi vam povoljnije aviokarte za određene jednosmjerne letove unutar Hrvatske po cijeni već od 220 kuna.

Broj leta, kao i dane u koje je let po navedenoj promotivnoj cijeni raspoloživ, možete potražiti na web stranici www.croatiaairlines.hr a kartu odmah rezervirati i kupiti.

Stoga otputujte zrakoplovom iz Zagreba u naše primorske gradove i uživajte u Adventu u Zadru, Splitu, Dubrovniku i Puli. Ako je pak vaše odredište Zagreb, moći ćete posjetiti mnoga zanimljiva mjesta i događanja koja će vam omogućiti nezaboravan boravak u gradu koji je već dvaput proglašen najboljom europskom božićnom destinacijom, a ove godine očekuje vas još raskošnija ponuda.

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg koji omogućuje tarifni razred FlyEasy, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i odaberite svoju destinaciju!

Aktualna putovanja >
Avio karte >
Hoteli >
City card & Skip the line >
Wellness >
Sviđa vam se naš newsletter?
Proslijedite ga vašim prijateljima tako da i oni budu u toku i primaju vijesti iz svijeta putovanja!
Proslijedi dalje >
Pratite nas na Facebooku! >
Kontakt
Via Net

Telefon: 091 – 504 16 85
e-mail: marketing@puturist.com
web: www.puturist.com
Puturist početna | Destinacije | Aktualna putovanja | Linkovi | Ideje za putovanja | Info i savjeti | Foto galerija | Hoteli
Za odjavu sa ovog newslettera, kliknite ovdje.