Ukoliko imate problema s prikazom newslettera, kliknite ovdje.
Puturist.com - isplanirajte svoje putovanje
***** Newsletter, Svibanj 2018.

Pogledaj u oblake


Pogledaj u oblake!

I ovaj mjesec Croatia Airlines nudi vam povratne aviokarte po promotivnim cijenama za popularne destinacije. Ovaj put poletjeti možete u Sarajevo i Skoplje već od 109 eur, a za Mostar već od 89 eur.

Iz Zagreba možete otputovati u Sarajevo dvaput na dan, osim subotom, jedanput. Stoga prošetajte Baščaršijom i uživajte u izvrsnoj ponudi nekog šarmantnog lokala. Croatia Airlinesom, također svaki dan, možete otputovati iz Zagreba u Skoplje. Makedonska metropola, poznata po bogatoj enogastronomskoj ponudi i gradskim znamenitostima, dočekat će vas također raširenih ruku. A zaputiti se možete i na obližnje Ohridsko jezero. Poletite i na novoj liniji Zagreb - Mostar, četvrtkom i nedjeljom, a iz Mostara u Zagreb, petkom i ponedjeljkom. Letovi će se u iste dane obavljati i tijekom zime.

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr , pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake!

Aktualna putovanja >
Avio karte >
Hoteli >
City card & Skip the line >
Wellness >
Sviđa vam se naš newsletter?
Proslijedite vašim prijateljima tako da i oni budu u toku i primaju vijesti iz svijeta putovanja!
Proslijedite dalje >
Pratite nas na Facebooku! >
Kontakt
Via Net marketing, Vodnikova 14,
4248 Lesce, Slovenija

Telefon: 091 – 504 16 85
e-mail: marketing@puturist.com
web: www.puturist.com
Puturist početna | Destinacije | Aktualna putovanja | Linkovi | Ideje za putovanja | Info i savjeti | Foto galerija | Hoteli
Za odjavu sa ovog newslettera, kliknite ovdje.