Ukoliko imate problema s prikazom newslettera, kliknite ovdje.
Puturist.com - isplanirajte svoje putovanje
***** Newsletter, Lipanj 2018.

Pogledaj u oblake

Pogledaj u oblake!

Pogledaj u oblake!

Croatia Airlines vam u lipnju nudi povoljnije cijene aviokarata za Sankt Peterburg, Prag i Stockholm. Izravni letovi iz Zagreba, više puta na tjedan, omogućit će vam najbržu i najugodniju povezanost s tim gradovima.

Povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Sankt Peterburg možete kupiti po cijeni već od 189 eura , za letove u Prag od 120 eura ,a za letove u Stockholm od 178 eura .

Želite li posjetiti intrigantnu i očaravajuću Rusiju, poletite Croatia Airlinesom izravno u Sankt Peterburg i ne propustite posjetiti grandiozni Ermitaž i Marijinsko kazalište.

Mnogo je razloga za vaš posjet zlatnom gradu Pragu, jednom od najljepših europskih gradova čija je prošlost ostavila značajan trag u njegovoj sadašnjosti. Prošetajte Starogradskim trgom, Václavskim náměstíma ili Karlovim mostom...

Poletite u Stockholm, skandinavsku prijestolnicu i u lipnju proslavite najdulji dan u godini jer festival Midsommar grad pretvara u pozornicu i dobro ćete se zabaviti.

Posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr , pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake!

Aktualna putovanja >
Avio karte >
Hoteli >
City card & Skip the line >
Wellness >
Sviđa vam se naš newsletter?
Proslijedite ga vašim prijateljima tako da i oni budu u toku i primaju vijesti iz svijeta putovanja!
Proslijedi dalje >
Pratite nas na Facebooku! >
Kontakt
Via Net marketing
Vodnikova 14, Lesce
Slovenija

Telefon: 091 – 504 16 85
e-mail: marketing@puturist.com
web: www.puturist.com
Puturist početna | Destinacije | Aktualna putovanja | Linkovi | Ideje za putovanja | Info i savjeti | Foto galerija | Hoteli
Za odjavu sa ovog newslettera, kliknite ovdje.