Ukoliko imate problema s prikazom newslettera, kliknite ovdje.
Puturist.com - isplanirajte svoje putovanje
***** Newsletter, Srpanj 2018.

Pogledaj u oblake

Pogledaj u oblake - Rim, Bruxelles, München i Venecija

U srpnju Croatia Airlines vam nudi povoljnije cijene aviokarata za više atraktivnih odredišta - Rim, Bruxelles, München i Veneciju. Letovi iz Zagreba i Dubrovnika, više puta na tjedan, omogućit će vam najbržu i najugodniju povezanost s tim gradovima.

Povratne aviokarte za letove iz Zagreba u Rim, preko Splita, možete kupiti po cijeni već od 165 eura, a za izravne letove u Bruxelles već od 175 eura. Više slobodnih mjesta po navedenim cijenama možete pronaći u srpnju i kolovozu.

Povratne aviokarte za izravne letove iz Dubrovnika u München možete kupiti po cijeni već od 129 eura , a za izravne letove u Veneciju već od 173 eura . Putujte s nama po povoljnim cijenama do kraja listopada ove godine.

Kupite vaše aviokarte što prije i prepuste se osobitostima najljepših europskih gradova!

Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr i pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake.

Aktualna putovanja >
Avio karte >
Hoteli >
City card & Skip the line >
Wellness >
Sviđa vam se naš newsletter?
Proslijedite ga vašim prijateljima tako da i oni budu u toku i primaju vijesti iz svijeta putovanja!
Proslijedi dalje >
Pratite nas na Facebooku! >
Kontakt
Via Net

Telefon: 091 – 504 16 85
e-mail: marketing@puturist.com
web: www.puturist.com
Puturist početna | Destinacije | Aktualna putovanja | Linkovi | Ideje za putovanja | Info i savjeti | Foto galerija | Hoteli
Za odjavu sa ovog newslettera, kliknite ovdje.