Vi ste ovdje: Početna :: O Puturistu :: Nagradni natječaj - Suveniri (do 13.10.2011.)
Nagradni natječaj - Suveniri (do 13.10.2011.)

Pobjednici nagradnog natječaja:

"Najoriginalniji suvenir":

 

1. NAGRADA

Gordan Bencetić, Našice - suvenir "Garo"

 

2. NAGRADA

Tatjana Martinović, Glina - suvenir "Puževi"

 

3. NAGRADA

Slavica Dobrota, Split - suvenir "Kamenčići s Pamučnih stijena"

 

PRAVILNIK  NATJEČAJA


Članak 1.

Ovim  Pravilnikom  Via Net d.o.o.  (u nastavku - Priređivač natječaja ), Nova cesta 19, 10000 Zagreb, priređuje natječaj za najoriginalniji suvenir. Dobiveni materijali će se upotrijebiti kao dio sadržaja Internet portala.

Članak 2.

Svrha natječaja je promocija Internet portala www.puturist.com, te poboljšanje komunikacije sa posjetiteljima web stranica.

Članak 3.

Natječaj se realizira u trajanju od tri mjeseca, 15.07.2011. g., do 13.10.2011.   

Članak 4.

Natječaj se temelji na kreativnim sposobnostima sudionika i originalnim suvenirima koje su donijeli sa putovanja.

Članak 5.

Sudjelovanje u natječaju se odvija na način da sudionici pošalju svoje fotografije suvenira, te kratak opis. Osim fotki i kratkog opisa, sudionici trebaju napisati i osobne podatke: ime i prezime,  e-mail adresu, te adresu i broj mobitela ili telefona (zbog kontakta). Osim navedenoga, potrebno je prihvatiti pravila i uvjete iz ovog Pravilnika. Broj fotografija i komentara različitih suvenira koji jedan sudionik može poslati nije ograničen. Dobitnik je osoba koja je poslala takav suvenir za koji je komisija prosudila da najbolje odgovara zadanim kriterijima, i koja je poslala ispravno popunjene osobne podatke. Komisija će odabrati tri najadekvatnija suvenira i nagraditi tri sudionika. Imena i fotografije suvenira sa kratkim opisom bit će objavljeni na web stranici Priređivača natječaja 17. listopada 2011.

 

Članak 6.

U natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske, te oni koji u njoj borave.  U natječaju ne mogu sudjelovati djelatnici  Priređivača natječaja, ni njihovi bliži rođaci.

Članak 7.

Nagradni fond obuhvaća ukupno 3 mala kofera na kotače. Opis:50cm, mat. poliester, silikonski kotači, pretinci sa patent zatvaračem, različite boje. Boje nije moguće birati. Nagradu nije moguće prenijeti na drugu osobu, zamijeniti za novac ili druge proizvode ili usluge Priređivača natječaja. Dobitnici se za sve potrebne informacije javljaju se tvrtki Via Net, d.o.o., na e-mail: marketing@puturist.com ili na broj telefona +385-91-504 16 85.

 

Članak 8.

Sudjelovanjem u natječaju dobitnici dozvoljavaju da se njihova imena, prezimena i grad u kojem žive objave na internet stranicama Priređivača natječaja u djelu vezanom za natječaj, te da se njihove fotografije i kratki komentari suvenira i objave na internet stranicama Priređivača i da ih priređivač natječaja koristi u promotivne svrhe u medijima koje odabere.

Priređivač natječaja nije dužan javno objaviti  na svojim web stranicama svaki poslani suvenir sa kratkim opisom, posebno ukoliko isti  sadrži  nedoličan tekst, koristi riječi koje nisu u skladu s pravilima korištenja medijskog prostora  reguliranih  zakonom  ili na bilo koji način vrijeđa priređivača natječaja,  druge sudionike ili širu javnost,  o čemu procjenu donosi prosudbena komisija.  Sudionici natječaja u takvim slučajevima sami su odgovorni za svoje ponašanje i mogu snositi zakonom predviđene posljedice.

 

Članak 9.

Djelatnici tvrtke Via Net d.o.o. obavijestit će e-mailom dobitnike o osvajanju nagrade i dati im osnovne upute vezano uz primitak nagrada. Dobitnici pravo na svoju nagradu ostvaruju uz navedene podatke na prijavi za natječaj. Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom o preuzimanju nagrade (odnosno dostave), prestaju sve daljnje obveze Priređivača natječaja prema  Dobitniku.

Članak 10.

Priređivač natječaja može isti staviti u privremeno stanje mirovanja ili ga u cijelosti prekinuti u slučaju nastupa više sile i izraženih gospodarskih poremećaja.

Članak 11.

Sudjelovanjem u  natječaju svaki sudionik prihvaća navedena prava i obveze iz ovog Pravilnika.  U slučaju mogućeg spora utvrđuje se nadležnost Općinskog suda u Zagrebu.

Članak  12.

Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom donošenja.

 

Leo Martinović

Direktor
Via Net d.o.o.

www.puturist.com