Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Europa :: Razno :: Razno :: Putopisi

Razno


Vezane destinacije
KLM leti za Hrvatsku
KLM leti za Hrvatsku Uvođenje novih sezonskih letova Zagreb - Amsterdam - Zagreb, KLM želi investirati u ekonomski i turistički razvoj između Nizozemske i Hrvatske.
Ski amadé: SENZacionalno skijanje
Ski amadé: SENZacionalno skijanje Ski amadé postaje doživljaj za svih pet čula. Uz postojećih 270 skijaških liftova i ukupno 760 kilometara staza pruža jedinstven spoj odmora i raznolikosti u Europi.
Stuttgart
Stuttgart Ako ste ljubitelj automobila, u pravom ste gradu jer Stuttgart je grad poznat kao "kolijevka automobila"
Moja Afrika: Safari
Moja Afrika: Safari Omamljeni okusom iskonske divljine konačno nailazimo i na krdo slonova koji sasvim nezainteresirani polako prelaze cestu.
Kenija
Kenija Navečer je bio pravi užitak gledati krdo slonova sa malim slonićima koji su došli piti vodu a sve to niti 5 metara od nas.
Krv i mlijeko za doručak
Krv i mlijeko za doručak Osjećam se sasvim nerealno, kao u nekom snu. U potpunoj tišini iz daljine dopire glasanje neke noćne ptice...
Celulitna Afrodita (Nikozija, grčki Cipar)
Celulitna Afrodita (Nikozija, grčki Cipar) Pronalazim maleni kip odrezanih ruku i nogu, celulitne guzice i neuglednih malih sisa, kako s pijedestala promatra sve ostale. Pa zar je to čuvena Afrodita iz Soloija?!
Posjeta Bijeloj kući
Posjeta Bijeloj kući U Bijeloj kući se ne smije slikati, telefoni moraju biti isključeni. Na žalost. No, mi smo sve detalje upijale očima i ušima.
Ukrajinke...
Ukrajinke... “Kiev very good. Not bad. Me some time Moscow. Work. But not good. Very big. No good girls. Kiev beatiful girls.”
U potrazi za željeznom zavjesom
U potrazi za željeznom zavjesom Nadam se da je još uvijek ostalo mnogo onih sovjetskih komunističkih blokova, srpova i čekića, crvenih zvijezda,...