Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Europa :: Italija :: Rim :: Putopisi

Rim

Roma metrobus
Roma metrobus Još puno neispunjenih želja, a tek jedan cijeli dan. Stoga, odlučile smo svojski iskoristiti onu tjednu kartu za javni prijevoz.
Citta del Vaticano
Citta del Vaticano Kad krenete u Vatikan zapamtite dvije stvari, ne nosite nepotrebne metalne predmete i obucite se prikladno inače, vas neće pustiti u Basilicu.
Roma a piedi
Roma a piedi Prvog jutra u Rimu ustale smo rano, naspavane i odmorne te spremne za pothvate koji su nas čekali. Toliko je toga trebalo vidjeti....
Benvenuti a Roma
Benvenuti a Roma Nakon odluke, te stručnog nagovaranja sestre i prijateljice da pođu sa mnom :), ostatak je bio lak. Put sam organizirala samo sjedeći pred kompom.
Romantični nemir
Romantični nemir Zvuči nevjerojatno da u Rimu mogu postojati i ružne statue; ali ovaj vječni grad u svojoj je duši odista takav: dvoličan.
Jesen u Rimu
Jesen u Rimu Dok u Zagrebu tjeramo moljce iz jakni i kaputa jer nam postaje hladno hodati samo u vestama, u Rimu se možemo ležerno šetati u kratkim rukavima.
Buvljaci u Rimu
Buvljaci u Rimu Od mita Porta Portese – najstarijeg rimskog buvljaka, do merkatina vintage−chic u hotelima sa četiri zvijezdice. Buđenje nedjeljom u Rimu nalikuje uranku za naše školske izlete.

Moje putovanje u Rim
Moje putovanje u Rim Prošlo je gotovo 20 godina otkako sam bio u Rimu. Dvadeset godina nije puno kad ih usporedite s vječnošću. No ipak, vremena su se promijenila, čak i u Rimu.