Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Europa :: Italija :: Rim :: Vodiči

Rim

Shopping u Rimu
Shopping u Rimu Rimljani su poznati po ljubavi prema shoopingu gotovo kao i Parižani. Italija je poznata po brojnim luksuznim  i dizajnerskim trgovinama kao bi po mnoštvu trgovina skupocijenog nakita. Radno vrijeme često buni posjetitelje.....
Noćni život u Rimu
Noćni život u Rimu Rim se ne smatra metropolom gdje je najbolji noćni život. U zadnje vrijeme su jako popularni Irski pubovi, gdje je uz ležernu i ugodnu atmosferu, zabava zajamčena..... Kava i piće su obično jeftiniji ukoliko stojite u kafiću!
Turistički informativni centar u Rimu
Turistički informativni centar u Rimu Rim je jedan od onih gradova koji vas jednostavno obuzmu. Najveća ljepota razgledavanja u Rimu je činjenica da vas nikad ne prestaju iznenađivati  fontane, freske ili prekrasni trgovi u malim ulicama grada.
Restorani u Rimu
Restorani u Rimu Restorani se najčešće dijele na pet skupina: gastronomski, trendy, poslovni, ovisno o cijeniku ili osobnom odabiru.  Dress code najčešće nije predhodno zadan, tako da se možete obući prema vlastitom nahođenju ili ovisno o prigodi.
Vožnja kroz Rim
Vožnja kroz Rim Vožnja u Rimu se najčešće ne preporučava ni stanovnicima pa tako ni posjetiteljima, prvenstveno zbog čestih zastoja i brze vožnje. Parkiranje je također jedan od velikih problema u Rimu. Cijena je najčešće 1€  po satu.
Javni prijevoz u Rimu
Javni prijevoz u Rimu Za one koji ostaju samo 2-3 dana, uvedene su turističke karte zvane Biglietto Turistico – BTI, koje koštaju 11€, a vrijede za sva prijevozna sredstva, metro, autobus i tramvaj.