Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Europa :: Grčka :: Santorini :: Korisni savjeti :: Dobar tek sa pogledom na drugu stranu otoka
Santorini

Dobar tek sa pogledom na drugu stranu otoka

Dobar tek sa pogledom na drugu stranu otoka

Santorini je jedinstven zbog osjećaja mira koji pruža, a jedan od glavnih razloga tog osjećaja je pogled na Calderu. Taj pogled je jedan od najljepših na svijetu, tako da ima i svoju cijenu.

Izbjegavajte restorane sa pogledom na Calderu. Šetajući obalom Caldere, čovjek je jednostavno „hipnotiziran“, i kako je sve tako lijepo i romantično, jednostavno „sjedne“ u prvi restoran koji mu se svidi. Naravno, glazba, svijeće, mjesec, zvijezde, sve je na svom mjestu… Vi sjedite tako zaljubljeno i opijeno, zagrlili bi od sreće cijeli svijet, sve dok konobar ne donese račun. Eh, to je jedini čovjek na svijetu, u tom trenutku, kojeg ne bi zagrlili, nego bi ga šakom udarili! 250 eur za dvije osobe…. Cjenik je skuplji, ali je prihvatljiv. Caka je, isto kao i u Veneciji, malim slovima u dnu cjenika ima više stavki koje se pridodaju računu.

I kava i piće su skuplji, koštaju više nego inače ili u drugim dijelovima Santorinija, ali vrijede. Život je jedan, ovakav gušt si čovjek rijetko priušti, pa ako kava košta 10-tak eura, neka košta. Zaista se isplati.

Dobar tek, sa pogledom na drugu stranu!


Autor: Puturist.com