Vi ste ovdje: Početna :: Destinacije :: Afrika :: Sejšeli :: Sejšeli :: Vodiči

Sejšeli


Vezane destinacije
Povijest Sejšela
Povijest Sejšela Sejšeli su relativno mlada nacija, pošto su prve djelove otoka naselili Francuzi 1770 godine. U to vrijeme....
Island-hopping na Sejšelima
Island-hopping na Sejšelima Ono po čemu se Sejšeli razlikuju od ostalih turističkih destinacija je raznovrstnost i mnoštvo otoka. Bilo da se zaželite ekskurzije na jedan od unutarnjih granitnih otoka ili ....
Flora i fauna na Sejšelima
Flora i fauna na Sejšelima Sejšeli su živi muzej povijesti prirode i utočište za neke od najrjetkijih primjeraka flore i faune na zemljinoj površini. Više od 50% zemljanog prostora pretvoreno je u nacionalne parkove i rezervate.
Vanjski otoci Sejšela
Vanjski otoci Sejšela Vanjski otoci Sejšela su oni smješteni izvan platoa Sejšela. Sačinjeni su od 72 niska atola i udaljeni su između 230km - 1150km od otoka Mahe. Zbog svoje udaljenosti, puno su slablje posjećeni od svojih otočnih rođaka.
Unutarnji otoci Sejšela
Unutarnji otoci Sejšela

Unutarnji otoci uglavnom su granitni i skupljeni su oko glavnih otoka Mahe, Praslina i La Digue te predstavljaju kulturno i ekonomsko središte Sejšela.

Događaji i aktivnosti na Sejšelima
Događaji i aktivnosti na Sejšelima

Ova sekcija pokriva razne događaje koji se zbivaju na Sejšelima tijekom godine te sadržava razna zbivanja koja priređuju sve etničke grupe.